Fermentowane napoje

Liofilizowany sok z ekologicznego kiszonego buraka

19 września 2019 0

Czerwone buraczki mają bardzo wielu amatorów; to warzywo, które jest bardzo smaczne i z którego można przygotować bardzo wiele różnych...

Wino gronowe

26 marca 2019 0

Wino jest napojem alkoholowym wytwarzanym z fermentowanych winogron lub innych owoców. Naturalna równowaga chemiczna winogron pozwala im...

Cydr jabłkowy

26 marca 2019 0

Cydr jabłkowy (zwany również słodkim cydrem lub miękkim cydrem) jest nazwą używaną w Stanach Zjednoczonych i częściach Kanady dla...

Sake

26 marca 2019 0

Sake, znany również jako Nihonshu, jest napojem alkoholowym na bazie ryżu pochodzenia japońskiego. Sake jest również określany w języku...

Piwo

25 marca 2019 0

Piwo jest napojem alkoholowym wytwarzanym w procesie scukrzania skrobi i fermentacji powstałego cukru. Skrobia i enzymy scukrzające pochodzą...